Weisz Fanni a szüléssel kapcsolatos félelméről beszélt: Nem hallom, mi történik körülöttem, vagy mit mond az orvos

A hallássérült modell igyekszik a lehető legjobban felkészülni kisfia születésére.

Weisz Fanni júniusban jelentette be, hogy párja megkérte a kezét és első gyereküket várják. Akkor a baba nemét még nem lehetett tudni, múlt héten azonban egy babaváró bulis képpel illusztrálva közölte a modell, hogy kisfiú lesz.

A kismama most a Blikknek nyilatkozva elárulta: az elején jól bírta a várandósságot, ám a kánikula őt is megviseli, sokszor szédül és fáj a feje. Ettől függetlenül próbál aktív maradni.

Azt nem mondanám, hogy sportolok, de sokat mozgok, amúgy is nagyon pörgős vagyok. Amikor a párom fut, elkísérem néha biciklivel, természetesen óvatosan, és tervezem, hogy járok majd mamajógára. Még dolgozom is, mivel otthonról végzem, időben viszonylag kötetlen. Ezért amint megerősödtem, és beáll egy ritmusra az életünk a kisfiunkkal, és persze amennyit a baba mellett tudok, dolgozni fogok. A munka fontos számomra, ki sem bírnám, hogy csak a háztartást vezessem. Természetesen amíg a baba kicsi, csakis hozzá igazítva. Szerintem menni fog

– mondta el a modell, aki arról is beszélt, hogy izgul a szülés miatt.

Nem is annyira a fájdalom, hanem inkább a kommunikáció miatt. Nem hallom, mi történik körülöttem, vagy mit mond az orvos. Ettől parázom. Nem könnyű helyzet, de már ezerszer átbeszéltük anyával, és a mamival, hogy mi történik majd, és nekik milyen érzés volt, úgyhogy tuti menni fog. Természetesen a párom mindenképp mellettem lesz, hiszen a mi kis családunk közös útjának kezdetéről van szó. Szerintünk fontos, hogy ezekben a pillanatokban együtt legyünk. A családtagjaink pedig majd kint a folyosón várják a baba érkezését, és izgulnak.

Weisz Fanni és vőlegénye fontosnak tartják, hogy családjuk aktív részese legyen kisfiuk életének, akinek nevét csak a szülés után szeretnék elárulni. Mint kiderült, bár mindenképpen szeretnének esküvőt, azt még nem döntötték el, hogy a baba születése előtt vagy csak utána házasodnak össze.

Címkék: weisz fanni