„Várható volt, hogy lesz valami, de én felkészült vagyok rosszindulatból” – Tóth Gabiék táborában ellenőrzést tartott a Nébih

Névtelen bejelentés érkezett a hatósághoz.

Jelenleg is zajlik az a gyerektábor, amit Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence szerveztek Pomázon. A Bors csütörtökön arról írt, információik szerint szerda délelőtt egy lakossági bejelentés miatt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) munkatársai ellenőrzést végeztek a táborban. Ezt az értesülést Tóth Gabi is megerősítette a lapnak.

Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket. Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába. Mi örültünk ennek. Megkínáltuk őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatni, hogy mindennek megfeleltünk, sőt nagyon meg is dicsérték a körülményeket

– nyilatkozta az énekesnő, aki számított is rá, hogy valami ilyesmi történni fog.

Várható volt, hogy lesz valami… De aki névtelenül feljelentget, az nem gondol bele abba, hogy felkészült vagyok rosszindulatból. Sajnos sokat tapasztaltam.

Tóth Gabi szerint neki kétszer annyit kell teljesítenie az élet minden területén csak azért, hogy egyszer elfogadják őt és ne találjanak fogást rajta és a munkáján a rosszakarói. „De semmi baj ezzel. Én továbbra is minden energiámmal arra koncentrálok, hogy a csoda bennünk van, hát úgy is viselkedünk” – tette hozzá.