Rubint Réka: Norbi nagyon romantikus, állandóan feleségül akar venni

Eddig öt alkalommal házasodtak össze, három év múlva pedig újabb esküvőn szeretnék kimondani egymásnak az igent.

Rubint Réka csütörtök reggel a Mokka vendégeként mesélt arról, hogy férje, Schobert Norbi nemrégiben ismét megkérte a kezét. Ezúttal egy rubintgyűrűvel lepte meg.

Norbi nagyon romantikus, mindig ilyen volt. Állandóan feleségül akar venni. (…) A Norbi megfejthetetlen. Egy annyira romantikával, érzelmekkel teli ember. Ahogy öregszik, egyre jobban. El sem tudom képzelni, mi lesz majd, amikor a Larát az oltárhoz vezeti

– mondta a műsorban az edző, aki a minap a Tények Plusz riportjában beszélt arról, hogy három év múlva ismét szeretnének majd összeházasodni a férjével, immár a hatodik alkalommal.

Schoberték 2002-ben kötötték össze először az életüket egy polgári szertartáson, majd amikor az edző a harmadik gyerekükkel, Zalánnal volt várandós, egy egyházi esküvőn is kimondták egymásnak az igent. Később Las Vegasban is volt egy spontán esküvőjük, majd a 15. és a 20. házassági évfordulójuk alkalmából is megújították fogadalmaikat. Legutóbb 2022-ben mondtak egymásnak igent, az említett napon Gönczi Gábor volt a ceremóniamesterük.

Kapcsolódó
Gönczi Gábor volt a ceremóniamester a Schobert-házaspár fogadalomújító esküvőjén
A szertartáson Schobert Lara és az ifjabb Schobert Norbi is énekeltek.