Damu Roland lánya sosem volt még nyaralni, Jákob Zoltán állja majd Maja első vakációját

Maja idén lett nyolcéves.

A Blikk számolt be arról, hogy első nyaralására készült a néhai Damu Roland nyolcéves lánya, Maja. Mint írják, a kislány édesanyja, Edina félve kereste meg szerkesztőségüket, hogy segítségen kérjen gyereke álmának megvalósításához, aki még sosem volt nyaralni.

A mindennapokat mindig megoldjuk valahogy, hiszen van egy jó állásom, és bár egyedül nevelem Maját, ha szűkösen is, de azért igyekszünk minden hónapban kijönni a kevéske pénzünkből. Nyaralni azonban sosem voltunk, Maja fejében az a nyaralás, hogy egyszer-egyszer kimegyünk egy budapesti strandra. Még olyan rokonunk sincs, akinek lenne kertes háza vidéken, hogy ott lehessen kicsit, mintha vakációzna

– nyilatkozta az édesanya, aki arra kérte a lapot, hogy kössék össze Jákob Zoltánnal, aki köztudottan sokat jótékonykodik, hátha nekik is segít megoldást találni arra, hogyan juthatnának el egy néhány napos pihenésre.

Az üzletember igent mondott a találkozóra, az otthonában látta vendégül Edinát és Maját.

Szívesen segítek, ha tudok, amikor pedig gyerekekről van szó, különösen boldogan teljesítem a szívük legnagyobb vágyát. Összeszorult a szívem, amikor meghallottam, hogy egy nyolcéves kislány még sosem volt nyaralni, ezért úgy döntöttem, Maja első vakációját én állom

– mondta a Blikknek Jákob Zoltán, akivel kapcsolatban Edina úgy fogalmazott: fantasztikus ember, amiről most személyesen is meggyőződhetett.