Tóth Vera: A koncertjeimre magasan kvalifikált, zeneszerető, jól szituált emberek járnak

Azt mondja, ő mindig hosszú távra tervezett, nem az volt a célja, hogy az ország összes falunapján fellépjen.

Tóth Vera nemrég interjút adott a Remind magazinban, melyben egyebek mellett arról beszélt, rengeteget dolgozott azon, hogy 2024-ben ismerjék a nevét.

Húsz évnyi kemény munka és karrier után azt gondolom, hogy sikeres vagyok. De nem abban a formában vagyok sikeres, ahogyan most sokan otthon a kanapén elképzelik. Én nem vagyok tévésztár, nem vagyok ott a rádiós rotációk élén. Én másképp vagyok sikeres, és nagyon-nagyon büszke vagyok erre, mert egy olyan kört vonz a zeném, akik pontosan tudják, hogy hol kell tapsolni, amikor megszólal egy zenei szóló, vagy amikor egy nagyobb hang megtörténik. A koncertjeimre magasan kvalifikált, zeneszerető, jól szituált emberek járnak, akik nagyon aranyosak. Azt gondolom, hogy ha meg kellene határoznom, hogy kicsoda 2024-ben Tóth Vera, akkor azt hiszem, azt mondanám, hogy egy elégedett, sikeres ember

– fogalmazott az énekesnő, aki karrierje két évtizeddel ezelőtti indulását is felidézte, mikor megnyerte a Megasztárt. Mint mondta, akkori producere tanácsára hosszú távra tervezett, ami a nehezebb, de kifizetődőbb útnak bizonyult.

A hosszú távra tervezés azonban sok lemondással járt. Ilyen volt például, hogy nem lépek fel falunapon, mert az nem az én stílusom, bár ebből is kijutott, és nagyon jó, hogy megtapasztaltam ezt is. Az első éveimben szinte csak ilyen fellépéseim voltak, mert olyan volt a menedzserem – és most nem a produceremről beszélek, hanem a menedzseremről –, aki a gyors pénzkeresési lehetőségben látta a jövőt. De ha hosszú távra tervezünk, akkor nem az a célunk, hogy kimerítsük az összes falunapot az országban, és egyszemélyes koncertként elmenjünk egy CD-vel fél playbackben fellépni. Én sokkal inkább egy nagyzenekart képzeltem magam mögé, dívaruhát, gyönyörű hosszú hajat, szép sminket, és olyan embereket, akik most a koncertjeimre járnak.

Tóth Vera azt mondta, mostanra majdnem „készen lévő” embernek tartja magát, mert igazán felnőnie csak az elmúlt évben, 39 éves korára sikerült. „Egy erőt sugárzó, egyben lévő, nagyon megfontolt, tudatos és szép nőnek tartom magam” – tette hozzá.

Címkék: tóth vera