Molnár Ferenc Caramel megijedt, amikor megtudta, hogy kisfiú lesz a második gyereke

Azt mondja, mindig is annyira rajongott a lányáért, hogy nem tudta elképzelni, fog-e tudni úgy szeretni egy másik gyereket, mint őt.

Molnár Ferenc Caramel volt Lékai-Kiss Ramóna vendége a TV2 Titkok Ramónával című podcastműsor legújabb részében. Az énekes a beszélgetés során egyebek mellett a megcsalással, illetve az apasággal kapcsolatban is kifejtette gondolatait, utóbbit illetően úgy fogalmazott: csodának éli meg minden pillanatát.

Mint ismeretes, az énekes felesége, Szilágyi Szilvi 2014 nyarán adott életet közös kislányuknak, Szofinak, második gyerekük, Miron pedig 2022 őszén jött világra. Molnár a műsorban azt is megosztotta, hogy amikor megtudta, hogy a második gyerekük fiú lesz, megijedt.

Annyira rajongásig imádom a lányomat, meg imádtam pici korában is, hogy én beraktam magam egy ilyen lányos apuka skatulyába. Kicsit tartottam is tőle, hogy basszus, jön egy fiú. Ilyen kérdések kattogtak bennem, hogy fogom tudni annyira szeretni, mint Szofit? Nem tudtam elképzelni, hogy fogok-e tudni egy másik gyereket úgy szeretni, mint a lányomat

– magyarázta az énekes, hozzátéve: korábban sok minden történt velük, ami erősítette benne a kislánya iránt érzett szeretetét, szerinte például az is, hogy Szofi fiatalabb korában leukémiával küzdött.

A beszélgetés során Molnár azt is kifejtette, hogy amikor a lánya kicsi volt, sokat dolgozott, mára pedig már bánja, hogy emiatt sok mindenről lemaradt.

Az utóbbi pár évben pont emiatt, hogy lemaradtam a fontos családi dolgokról, meg egyáltalán a kislányomnak a pici baba koráról, ebben is döntést hoztam, hogy a második gyereknél én szeretném minél jobban kivenni a részem. Szóval szeretnék ott lenni, átélni. Ezt meg tudtam valósítani. Nagyon sajnálom, hogy Szofinál nem így volt

– árulta el Caramel, akit bevallása szerint most nagy boldogsággal tölt el, hogy a családja mellett lehet, és napról napra figyelemmel követheti a fia fejlődését.

Kapcsolódó
Caramel a megcsalásról: Egy felnőtt ember életében ez már a szánalmas kategória
„Frusztráltságból fakadó jópasiskodás meg jócsajoskodás.”