„Ti ehhez már hozzászoktatok?” – Horváth Évát ledöbbentette, mennyibe kerül kisvonatozni a Bükkben egy családnak

Négy jegyért csaknem kilencezer forintot fizettek.

Horváth Éva férjével és két gyerekével kétlaki életet él, az év jelentős részét Balin töltik, nyaranta pedig Magyarországon vannak. Az egykori szépségkirálynő kedden korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében jelentkezett be egy blokkal a kezében, amin az látszik, hogy a Szalajka-völgyben lévő szilvásváradi kisvonatra váltottak jegyet a családjával.

Képzeljétek el, teljesen le vagyok döbbenve. 8800 forintot fizettünk három felnőttnek és egy gyereknek. Alexnek nem kellett fizetni, ezért csak egy gyerek van benne. Ezzel a kisvasúttal fogunk a Szalajka-völgybe elmenni, és ez csak az odafele vezető út, mert 17600 forint lesz ennyi embernek oda-vissza ez a pár kilométer. Én megmondom őszintén, teljesen le vagyok döbbenve ezektől az áraktól. Ez valami elképesztő! Írjátok már meg nekem, hogy ti ehhez már hozzászoktatok-e!

– mondta el Horváth Éva a videóban.

Szilvásvárad honlapján az olvasható, a kisvonat a Szalajka-völgy bejáratánál lévő Fatelep állomásról indul, végállomása a Gloriett-tisztás, és a vonal hossza közel 5 km.

Pár hónappal ezelőtt Horváth az indonéz árakkal kapcsolatban is posztolt:

Kapcsolódó
Címkék: horváth éva