Dér Heni még szoptatta a kislányát, amikor elkezdte a felkészülést a Sztárboxra

Blanka akkoriban még csak öt hónapos volt.

Szerdán kiderült, hogy idén a Sztárbox női mezőnyének tagja lesz többek között Dér Heni is. A kétgyerekes énekesnő az RTL videójában elmondta, életének mindig is fontos része volt a testmozgás, de a küzdősportokat eddig igyekezett elkerülni, mert úgy gondolta, nem passzolnak a vérmérsékletéhez. A Sztárboxban azonban kihívást látott, ezért belevágott a műsorba.

Dér Heni arról is beszélt, a felkészülés elején még szoptatta kislányát, Blankát.

Az edzések nagyon kemények. Az én esetemben talán annyival másabb az edzésfelépítés, hogy az elején még öt hónapos volt a kislányom, és még aktívan etettem. Tíz percre voltam az edzésteremtől, és mindig két etetés között nyomtam le az edzést. Természetesen figyeltem arra, hogy ne veszítsek túl sok vizet az elején, hogy maradjon elegendő tápanyag a babámnak, miközben egyébként pont az a cél, hogy az emberből minden kimenjen. Nagyon figyelnem kellett, hogy milyen diétába kezdek: semmilyenbe nem tudtam. Egyedül arra tudtam odafigyelni, amire eddig is, hogy tisztán étkeztem. Úgyhogy ilyen kis plusz teherrel álltam neki az edzésnek, és egyébként még így is van eredménye, és abszolút fel tudok készülni a meccsekre

– mondta el az énekesnő, akinek emellett pszichésen arra is fel kellett készülnie, hogy meg kell ütnie az ellenfeleit, ami még az edzőjével sem ment könnyen.

Berki Mazsi, Muri Enikő, Tápai Szabina, Laky Zsuzsi – Dér Heni az interjúban azt mondta, velük mérné össze legszívesebben a boksztudását. Velük erre a Sztárboxban nem lesz lehetősége, ellenfelei ugyanis a női könnyűsúly súlycsoportban közülük kerülnek majd ki: Hódi PamelaHalastyák Fanni vagy Sápi Vivien.

Kapcsolódó