Megnézett egy eladó házat, majd szó nélkül beköltözött a négy gyerekével

Elképesztő élményekben volt része egy virginiai ingatlantulajdonosnak. Egy nap, amikor elment eladó házához, azt vette észre, hogy beköltözött egy többgyerekes család.

Egy apa a négy gyerekével beköltözött egy üresen álló, eladó házba a virginiai Staffordban – írja egy helyi hírportál.

A tulajdonos július 9-én reggel érkezett meg az ingatlanhoz, és meglepve vette észre, hogy egy felnőtt férfi és több gyerek van bent, akik láthatóan berendezkedtek. A család többszöri kérés, majd felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni, a tulajdonos így rendőrt hívott.

A családfő a rendőrök felszólítására sem volt hajlandó kilépni a házból, csak az ablakon keresztül bámulta az egyenruhásokat. A rendőrök végül kénytelenek voltak behatolni a házba és letartóztatni a férfit, aki nagyon ismerősnek tűnt a háztulajdonosnak.

Kiderült, hogy két nappal korábban, amikor az eladó nyílt napot tartott a házban, a családfő is ott volt az érdeklődők között. Úgy tűnik tetszett neki a ház, mert már másnap be is költözött, csakhogy az eladónak egy szót sem szólt.

Letartóztatása során az apa hamis adatokat adott meg a rendőröknek, ám hamar fényt derítettek valódi személyazonosságára, így kiderült, hogy próbaidőn van szabadlábon és két szomszédos megyében is letartóztatási parancsot adtak ki ellene.

A gyerekeket a gyermekvédelmi hatóság vette gondozásba, majd egy megbízható családtagra bízták őket.