Puskás-Dallos Bogi a férjéről: Ha a huszonéves önmagával lennék együtt, nem biztos, hogy ilyen harmonikusan tudnánk ezt működtetni

12 év van köztük Puskás-Dallos Petivel, akivel a 2019-es X-Faktor idején szerettek egymásba.

Puskás-Dallos Bogi volt a ZWorld podcast legújabb adásának vendége, melyben az énekesnő Puskás-Dallos Petivel kötött házassága is téma volt. A beszélgetés során az X-Faktor egykori mentora azt is kifejtette, hogy szerinte egyebek közt a kettejük között lévő 12 éves korkülönbség is előnyös tényezője lehet annak, hogy ilyen jól működik a kapcsolatuk.

Ha visszagondolok a korábbi párkapcsolataimra – nem volt túl sok, de -, mindig nálam idősebb párjaim voltak. Ezt ne úgy értsd, hogy sokkal, de igen, kábé mint Petivel. Én huszon, ő pedig a harmincas korosztályból. Azt gondolom, lehet, hogy ez is a titka annak, hogy ennyire jól tud működni ez a kapcsolat. Ha Petinek a huszonéves önmagával lennék együtt, akkor azért nem biztos, hogy ilyen harmonikusan tudnánk ezt működtetni

– árulta el az énekesnő, hozzátéve: ez ugyan nem egy recept, de sokszor megtapasztalta a fiú kortársaival, hogy nem ugyanott tartanak és nem ugyanúgy gondolkodnak még a párkapcsolatokról, mint ő.

Szerintem sokszor van ez, hogy mi lányok, vagy mi nők hűségesen, szeretnénk normálisan működtetni egy párkapcsolatot, és a velünk egykorú fiúk – ez most általánosítás, de sok ilyen esetet tapasztaltam a barátnőim környezetében – meg úgy élni szeretnének, úgy máshol tartanak. Szóval lehet, hogy ez a nagyobb körkülönbség is a javát szolgálja annak, hogy ennyire jól tudjuk működtetni a konfliktuskezelést, illetve azt, hogy így egyben maradjon ez az egység.

A témával kapcsolatban az édesanya azt is felidézte, hogy amikor Marics Petivel együtt szerepeltek a Sztárban Sztár című műsorban, igencsak jóban lettek, ám amikor a kedvesének mesélt erről, meglepődve ébredt rá, hogy a ValMar-duó tagjával egyébként egyidősek.

Nekem anyira furcsa volt ennek a feldolgozása. Nekem a Peti (Marics – a szerk.) a kortársam, mégis úgy éreztem magam, minthogyha… nem az anyukája lennék, az nagyon túlzás, de hogy annyira máshol vagyunk az életünkben. Úgy éreztem, amikor dumáltunk, mintha az osztálykiránduláson ülnénk buszban, és dobálnánk a csipszeszacskót egymásnak. Közben én meg azt érzem, hogy a hétköznapi életemben meg nagyon más problémákban, más helyzetekben találom magam. Amivel szerintem nincsen gond. Ebből a szempontból én ennyire nem voltam tudatos. Egyszerűen azt éreztem, hogy megtaláltam az életem szerelmét, a férjemet, szerettünk volna összeházasodni, vállaltunk egy csodálatos kisbabát, és ez így van jól.

Ami a hosszútávú terveit illeti, Puskás-Dallos Bogi elmondta, hogy szeretné majd visszahozni énekesnői és műsorvezetői oldalát is, jelenleg viszont első sorban arra szeretne koncentrálni, hogy a kisfiából, Ábelből (aki tavaly szeptemberben született) egy boldog és kiegyensúlyozott ember lehessen.

Puskás-Dallosék egyébként közel négy évvel ezelőtt együtt szerepeltek a Nyerő Páros című műsorban, melynek forgatásán egy olyan kérdést is feltettek a női versenyzőknek, hogy a párjuk előttük hány nővel volt együtt. Az említett adásból kiderült, hogy Puskás-Dallos Peti nagyjából 4-500-as számot adott meg válaszként, aminek hallatán párja sírva fakadt.

Kapcsolódó
Nyerő Páros: Dallos Bogi sírva fakadt azon, hogy Puskás Peti 400-500 nővel lefeküdt már
Először viccesen fogták fel ezt a versenyzők, de Dallos sírásától lefagyott a mosoly az arcukról.