Megrepedt egy csont a Balaton Soundon bulizó PSG Ogli térdében, követőitől kérdezte, valaki látta-e, milyen tettének lett ez a következménye

Elmondása szerint annyit ivott, hogy nem emlékszik, mi történt vele a fesztiválon.

PSG Ogli a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében jelentkezett be, ahol arról számolt be követőinek, hogy bár nem tervezett részt venni az idei (egyébként utolsó) Balaton Soundon, szombaton egy barátjával mégis úgy döntöttek, hogy ellátogatnak a fesztiválra – mielőtt viszont elindultak volna, elmondása szerint megittak egy liter vodkát a tűző napon.

Utána megindultunk a Soundra (…). Bekerültünk egy szállásra, ott is megittunk szépen fél-fél litert fejenként, semmi gond. Lementünk a fesztiválra, ott megittunk vagy 40-50 shotot. Nem tudom, hogy ezt hogy bírom amúgy. Na mindegy. Megittuk a shotokat, utána úgy bebasztam, hogy nem emlékszem semmire, szó szerint semmire. Arra kelek föl reggel, hogy nem tudok lábraállni

– mesélte az internetes híresség, aki végül szerdán elment egy MRI-vizsgálatra, ahol kiderült, hogy megrepedt egy csont a térdében.

Nem tudom, mi a faszt csináltam, segítsetek nekem, legyetek szívesek, aki látott engem a Soundon, hogy mégis mit csináltam. Elestem, geci, vagy leugrottam több méter magasról, vagy mi a faszt csináltam mégis, baszd meg!?

Videója végén hozzátette, nagyon dühös magára a történtek miatt, így megfogadta, hogy a mai naptól befejezi a bulizást, és reméli, hogy egy ideig senki nem fogja vodka közelében látni.

Kapcsolódó
Az idei volt az utolsó Balaton Sound
Lejárt a fesztiválszervezők szerződése Zamárdival.