„Visszajövök genyóskodni!” – Majka 22 év után visszatért a ValóVilág villájába

Egy játékkal is készült a versenyzőknek.

A ValóVilág falai között jelenleg Hotel Hét zajlik: ennek apropóján a minap Majka is megjelent a villában, ahová 22 év után tért vissza.

De jó! Visszajövök genyóskodni, mindent megcsinálok, amit nem lehet! Távolit adjatok rólam, jó? És légyszíves, ne legyen hasam a képeken!

viccelődött a rapper, miközben feltették a mikroportját.

Miután belépett a villába, Majka egyenként bemutatkozott a játékosoknak, majd a nappaliban ült le velük beszélgetni: megmutatta nekik a jelenlegi 36 millió 200 ezer forintos nyereményalapot, illetve egy játékkal is készült. Három bőröndöt ajánlott fel a versenyzőknek, amiből választhattak, az egyik egymilliót, a másik pedig négymilliót rejtett, míg a harmadik üres volt. Hogy a villalakók végül melyiket választották, a mai összefoglalóból derül majd ki.

Gyakorlatilag azért két és fél, majdnem három olyan hónapot töltöttem ott bent, ami konkrétan megváltoztatta az egész életemet. Úgyhogy én rettentő hálás vagyok ennek a játéknak. Hát az van, hogy nem tudom elképzelni, hogy tudnék kiszakadni két és fél hónapra az életemből. Lehet, hogy még jól is jönne. Ha egyszer lesz egy ilyen VIP-s, vagy nem is tudom, ilyen celebhülyéknek, mint én egy ilyen műsor, akkor lehet, hogy szívesen részt vennék benne

– mondta az RTL kameráinak.

Majka annak idején így költözött be versenyzőként a ValóVilág villájába:

Kapcsolódó