Gáspár Győző az új realityjükről: Nagyon sokat gondolkodtam, hogy aláírjuk-e a szerződést

Azt is elárulta, kiknek sikerült őt meggyőzni, hogy vállalják el a szereplést.

Gáspár Győző a keddi Mokka vendégeként a TV2-re készülő családi realityjéről is mesélt, ami a Gáspárék címet kapta. Mint mondta, már elkezdték forgatni a műsort, amit egyre jobban élvez. Az elején azonban még nem élvezte olyan jól magát a kamerák előtt.

Azért 15 évet kihagytunk. Nagyon sokat gondolkodtam, hogy aláírjuk-e azt a szerződést. Mi győzött meg? Anyósom meg apósom, köszönöm szépen nekik. Meggyőztek és aláírtuk

– árulta el Gáspár a reggeli műsorban, hozzátéve: kulisszatitkokat nem szeretne elárulni, de rengetegen érdeklődnek nála a közösségi oldalán a reality részleteiről.

Arról is beszélt, hogy jövő héten felesége, Gáspár Bea ötvenedik születésnapját ünneplik majd.

Megöregedtünk, gyerekek! Én itt kezdtem a TV2-ben, 24 éves voltam, amikor először bebillegtem a Dáridóba, mára meg ötvenévesek lettünk. (…) Pont mondtam Beának, hogy »Van még nettó tíz évünk, ezt éljük ki boldogan«

– mondta Gáspár Győző, mire a műsorvezetők hevesen tiltakozni kezdtek.

A családi valóságshow műfaját az RTL-en berobbantó Győzike Showról tavasszal hosszabban is írtunk:

Kapcsolódó
2024-ig kellett várni, hogy újrainduljon a műsor, amit „soha, senki nem nézett”
Gáspár Győzőt és családja mindennapjait nézhetjük majd a tévében – nem 2004-et írunk, mikor elindult a Győzike Show, csupán így lengette be a TV2 a salgótarjáni showmannel újrainduló realityjét, a Gáspárékat. A celebcsalád újbóli visszatérése arra késztetett bennünket, hogy megnézzük, miben rejlett legelső realityjük sikere, amiből megismerte őket az ország.