ByeAlex a palackokhoz rögzített kupakokról: Az általuk okozott idegbaj egyre nagyobb teret ölt majd stroke formájában

Facebook-posztban fejtette ki véleményét a jelenségről.

Az elmúlt hónapokban rengetegen fejezték ki nemtetszésüket a palackokhoz erősített kupakok miatt – nemrég ByeAlex is így tett, aki a Facebook-oldalán fejtette ki gondolatait a megosztó megoldásról.

Megfejtettem, hogy ezek az új (innovatív) palackhoz rögzített kupakok hogyan fogják ha nem is felszámolni, de mérsékelni a közelegő környezeti katasztrófákat… Úgy vélem, hogy az általuk okozott idegbaj egyre nagyobb teret ölt majd stroke formájában, ezzel csökkenti a túlnépesedés problematikáját, ami minden egyéb alapgondot okoz (ugye). Biztos vagyok benne, hogy ez a valódi szándék mögötte! 😀😀😀 UI: várom kalandos történeteiteket a kupakokkal. Ti az orrotokkal tartjátok el a palacktól ivás közben, vagy hüvelykujjal, esetleg letépitek? Melyik iskolát képviselitek? 😀

– érdeklődött posztja végén az énekes, majd azt a kérdést is feltette követőinek, szerintük „a mi életünkben lesznek-e még repülő autók háztartásonként, vagy inkább az arcunkhoz rögzített palackok a valószínűbbek következő lépésként”.

Kapcsolódó
A PET-palackok kupakja csak a kezdet volt, újabb EU-s szabályok jönnek
Márciusban elfogadtak egy új jogszabályt, amely további csomagolásokat tilt be.
Címkék: byealex