A feleségnek kérdés nélkül le kell tiltania bárkit, ha arra kéri párkapcsolati tanácsadóként dolgozó férje

Legutóbb arról értekezett az ausztrál férfi, egy héten hányszor illene a pároknak nemi életet élniük.

Egy magára párkapcsolati szakértőként tekintő férfi arról mesélt, hogy egy ideális kapcsolatban a nőknek azonnal le kell tiltaniuk bárkit a közösségi médiában, ha partnereik arra kérik őket – írja a Daily Mail.

Ha a párod üzenetet kapna egy olyan sráctól, akit te nem kedvelsz, csak mondj annyit, hogy tiltsd le értem

– mondja Jake Maddock.

Szerinte azok a nők, akik valamire is értékelik a kapcsolatukat, kérdés nélkül eleget tesznek egy ilyen kérésnek, és ez az ő házasságában sem volt másként.

Az első néhány hétben, mikor a feleségemmel randevúztunk, kapott egy üzenetet az egyik barátjától. Megkértem, hogy blokkolja, és megtette. Egy mondat, semmi vita, fantasztikus

– állítja az ausztrál férfi.

Az erről szóló videója alatt a kommentek nagyobbik részében követői megkérdőjelezték a tanács hasznosságát, és hogy ennek betartása vajon mennyiben lehet egy egészséges, egyenlőségen és bizalmon alapuló kapcsolat alapja, illetve hangsúlyozták, hogy vitás helyzetekben inkább ártalmas, ha a felek elzárkóznak a párbeszéd lehetőségétől.

A párkapcsolati tanácsadó legutóbb arról fejtette ki véleményét, hogy a pároknak hányszor kellene egy héten nemi életet élniük, ezen kívül pedig arról is beszélt, hogy egy jó kapcsolatban szerinte nincs helye a vitáknak, és minden héten érdemes elmenni randevúzni, amit a férfi feladata megtervezni és kifizetni.