John Cena jövőre még pankrátorkodik, aztán végleg visszavonul

A színészi karrierjével viszont nem hagy fel.

John Cena, minden idők egyik legjobb profi pankrátora 2018 óta már csak részmunkaidőben űzi a sportot, és 2025 végén végleg visszavonul. Ezt a WWE (World Wrestling Entertainment, szórakoztató cég, amely elsősorban pankrációval foglalkozik) egy szombati eseményén jelentette be a 16-szoros világbajnok, aki az elmúlt években színészként is egyre népszerűbbé vált. Mint elárulta, utoljára a pankrációval foglalkozó szervezet legrangosabb rendezvényén, a jövő évi WrestleManián vesz majd részt versenyzőként.

Ma este hivatalosan is bejelentem visszavonulásomat a WWE-ből

mondta Cena a ringben állva a jelenlévőknek, akik közül egyesek éljenzéssel, mások fújolással fogadták a hírt.

„Vegyes visszajelzéseket hallok. Sok a kérdés, ugye? ” – tette hozzá, majd így folytatta:

Már egy ideje csinálom ezt, több mint két évtizede vagyok a WWE-ben, és ez idő alatt hihetetlen fellendüléseket láttam, mint amilyen most is van. A WWE a legmenőbb dolog errefelé, ez nem kétséges. És láttam óriási nehézségeket is, amikor senki sem tudja a neved, senki sem akar a barátod lenni, és csak a legelszántabb, legdurvább rajongók állnak ki melletted.

Hozzátette, jövőre még vállal fellépéseket, és „még jó ideig a WWE kibővített családjának tagja” lesz

Nem áll szándékomban semmilyen módon fizikálisan szerepelni. Nem leszek vendégbíró, nem esek át véletlenül egy asztalon. Semmi ilyesmi. Rajongó és szószóló leszek, és ennyi

– árulta el jövőbeli terveivel kapcsolatban a 47 éves sztár.