Miller Dávid elmondta, mit gondol az X-Faktor új mentorairól

Idén is ő lesz a tehetségkutató műsorvezetője.

Egy év kihagyás után idén visszatér az RTL képernyőjére az X-Faktor: a korábbi évadok mentorai közül egyedül Gáspár Laci marad a stábban, hozzá csatlakozik még Majka, Tóth Andi és Valkusz Milán.

Mint kiderült, a műsort idén is Miller Dávid vezeti majd, aki nemrég a csatorna kameráinak beszélt arról, hogyan vélekedik az újonnan érkező mentorokról – ugyanis mint mondja, Gáspár Lacival jelenleg ők a legöregebb motorosok.

Majkával találkoztam már párszor, én nagyon-nagyon-nagyon szeretem az ő stílusát, és ő vérprofi. Pontosan tudja, hogy mikor, mit és hogyan kell, kivel kell érzékenynek lenni, és kivel lehet egy kicsit odaszólósabb.

Valkusz Milánt szintén látásból, néhány köszönésből ismeri, és „nagyon vagány, valid csávónak tartja”, aki reméli, hogy sok embert húz majd be a tehetségkutatóba, akik szeretnének vele találkozni.

Andival zárom most, ami nem udvarias annyira, de őt ismerem a legjobban így a mentorok közül, vele egyszer dolgoztunk egy színházi projektben. Én nagyon szeretem Andit. Tudom, hogy ő egy megosztó személyiség, az egyik legtoppabb női előadó itt Magyarországon

– tette hozzá.