10 kilót fogyott Jávori Lili, a Next Top Model Hungary egykori versenyzője

Tisztázta, hogy nem beteg, nem anorexiás és nem is bulimiás, de elismerte, hogy „nem a legegészségesebb úton fogyott le”.

Jávori Lili a Next Top Model Hungary című műsorban mutatkozott be idén a hazai tévénézőknek: a modellaspiráns a döntő előtt esett ki a versenyből Papp Gabival együtt.

Jávori most a Bors megkeresése árulta el, hogy az elmúlt időszakban 10 kilót fogyott, főleg izomból. Hangsúlyozta, hogy nem beteg, nem anorexiás és nem is bulimiás, de „nem a legegészségesebb úton fogyott le”.

A forgatás idején a 176 centis magasságomhoz 69 kiló voltam, most 59-60 vagyok, attól függ, milyen nap van. A műsor után történt a szakításom, aztán félévi vizsgáim voltak a Táncművészeti Egyetemen és még plusz munkáim is lettek. Egyszerűen túl sok volt a stressz! Olvadtak le a kilók, izomból is fogytam, amit ugye 15 éve építek a tánccal, szóval nem szeretnék tovább súlyt veszíteni. Ezért nagyon oda is figyelek arra, hogy mit, mikor, mennyit eszem!

– magyarázta a modell-táncosnő, hozzátéve:

A műsor óta szerencsére vannak modell megkereséseim, most is éppen egy ügynökségtől jöttem. Ott is megállapítottuk, hogy sportos a testalkatom, na bumm! Én ezzel már nem akarok mit kezdeni, nem akarok ugyanabba a testképzavarba visszaesni, amivel már küzdöttem korábban. Arról nem beszélve, hogy én a modellkedéssel a Next Top Model Hungaryban ismerkedtem meg, a tánc pedig hosszú évek óta része az életemnek, szóval ha dönteni kell, nem kérdés, hogy a tánc az első!

Kapcsolódó
Next Top Model Hungary: ketten kiestek, kialakult a döntős mezőny
A zsűri négy lányt juttatott a műsor június 2-i döntőjébe.