Pataki Ádám felidézte, hogyan kérte meg Liptai Claudia kezét

Elmondása szerint a műsorvezető egyáltalán nem sejtette, mire készül.

Pataki Ádám 2017 áprilisában jegyezte el Liptai Claudiát – közel fél évvel azután, hogy megszületett a közös fiuk, Marci. A pár azóta össze is házasodott, 2018-ban mondták ki egymásnak az igent.

A mestercukrász nemrég a Sláger Reggelben osztotta meg a hallgatókkal, hogyan zajlott a hét évvel ezelőtti lánykérés, amire elmondása szerint a műsorvezető egyáltalán nem számított thaiföldi nyaralásukon.

Egy kis cselhez folyamodtam, mert azt mondtam Claudiának, hogy utazzunk ki, meg kell kint valakit látogatnunk. Nem sejtett semmit, de annyira nem, hogy a nagy kérdés előtt – amiről fogalma sem volt, hogy felteszem – amikor elindultunk még mondta is, hogy most nem sminkel, mert felesleges. Ő lepődött meg a legjobban, amikor kezemben a gyűrűvel, Marcival a kezemben megkértem a kezét

– mesélte a rádióműsorban Pataki, hozzátéve: úgy érzi, Liptaival sikerült rálelniük a jó házasság titkára.

A kommunikáció mindennél fontosabb, de mi mindig azt valljuk Claudiával, hogy azért is tudunk jól együttműködni, mert egyenrangú partnerek vagyunk a házasságban. Egyikőnk sem akarja a másikat legyőzni, inkább támogatjuk, segítjük egymást. Ez és a kölcsönös bizalom, valamint a kommunikáció az alapja mindennek.