Jeremy Renner megmutatta, milyen hegeket hagyott a testén a tavalyi hókotrós balesete, ami kis híján az életébe került

A színészt 2023 januárjában válságos állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba, miután a héttonnás hókotrója maga alá gyűrte.

Jeremy Renner tavaly év elején került életveszélybe, miután hóeltakarítás közben elveszítette uralmát a héttonnás hókotrója felett: a jármű az unokaöccse felé kezdett csúszni, mire a színész a kézifék behúzása nélkül ugrott ki a vezetőfülkéből, hogy megállítsa a rokona felé tartó gépet, majd amikor megpróbált visszamászni a kormány mögé, a hókotró maga alá gyűrte.

A színészt akkor válságos állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. 38 csontja tört el, rengeteg vért veszített, a tüdeje összeomlott és a mája is károsodott. Hosszú ideig tartott a felépülése, a mellkasába és az arccsontjaiba fémlemezek kerültek, egyik lábába pedig titánium rudakat helyeztek.

Renner nemrég tért vissza a munkához, a Paramount+ tévésorozatában, a Kingstown polgármestere harmadik évadában szerepelt, valamint a Tőrbe ejtve harmadik részében is láthatjuk majd. A napokban a Men’s Health nevű magazinnak adott interjút, az anyaghoz pedig több felvétel is készült, melyeken megmutatta edzései eredményét, miután több hónapnyi kórházi kezelés után újra gyúrni kezdett.

A magazin Instagram-oldalán a minap egy új videó is megjelent a színészről, melyen ezúttal félmeztelenül látható: felfedve a hegeit, melyeket a tavalyi balesete hagyott a testén.

Jeremy Renner azt mondja, »arról volt híres, hogy volt egy íja és nyila«. Most pedig »arról híres, hogy férfiként legyőzött valamit«. És vannak hegei, amik bizonyítják ezt

– olvasható a felvétel mellett.

Kapcsolódó
Több hónapnyi kórházi kezelés után újra gyúrni kezdett Jeremy Renner, megmutatta az eredményét
Korábban azt mondták neki az orvosok, csoda, hogy életben maradt.
Címkék: jeremy renner