Nincsenek fogai, de szerinte így egyszerűbb volt randizni

Büszkén felvállalja.

A közösségi médiában magát To0thlessQueennek nevező Amber Warner azzal szerzett többszázezres követőtábort, hogy büszkén vállalja, fiatal kora ellenére fogprotézise van.

Többször is felmerül a hozzászólók között, hogy nem nehéz így randiznia? Mire azt a választ adta:

Könnyebbnek találtam így a randevúzást, de már öt éve ugyanazzal a személlyel vagyok együtt. DE az előtte ez sok önbizalmat adott

– idézi a Mirror. Volt, aki erre úgy reagált, „ez szánalmas és vulgáris”, más viszont arról számolt be, neki sincs fogai, a férjük azonban kifejezetten odavan ezért. Egy harmadik tulajdonképpen arról ír, kifejezetten van egy ilyenfajta érdeklődés a férfiak egy bizonyos körében.

@to0thlessqueen Surprise 🤭 #Denture #Dentures #dentureconfidence #funny #laugh #denturecomedy #smile #toothless #To0thlessQueen #Queen #confidence #confident #beauty #beautiful #foryou #comedytiktok #denturesatayoungage #denturegang #funny #funnyvideos #teethtok #surprise #loveyourself #selflove ♬ Nasty - Tinashe

A brit lap egyébként arról is beszámolt, hogy az Egyesült Államokban 2020-ban kevés híján 41 millió ember élt fogsorral, ez a szám az akkori előrejelzés szerint 2024-re 42,46 millióra ugrik.