Főnöke az egyik legjobb barátja, annak férje pedig a szeretője

Nem tud, és nem is akar véget vetni a kapcsolatnak.

Az Other People’s Lives podcastnek mesélte el egy nő, hogy bár „senkit nem akar bántani”, a főnöke az egyik legjobb barátja, annak férje viszont a szeretője.

Joe Santagato és Greg Dybec műsorvezetőnek a nő azt mesélte, hogy nagyon nehéz a helyzete, mert főnöke soha nem tett ellene semmi rosszat, sőt, kifejezetten segítőkész volt vele.

Sokszor elönt a bűntudat, és úgy érzem, az egyetlen ok, amiért nem vetettem véget ennek az egésznek, mert szeretem őt. Mert törődök vele. Eszembe se jut, hogy véget vessek ennek a dolognak

– mondta, de itt természetesen nem a barát-főnökére, hanem annak férjére utal.

Azt meséli, az egész azzal kezdődött, hogy talált egy csodálatos munkahelyet, egy nagyszerű főnökkel. Úgy egy fél év telt el, míg rájöttek, hogy nagyon jól megértik egymást. Elkezdtek eljárni kettesben, de ekkor még nem ismerte meg a főnöke férjét, csak pár hónappal később, mindössze a felettese Facebook-oldalán látott róla képeket, igaz, már akkor is bejött neki.

Miután megismerte, nagyon megtetszett neki, de nem akart tovább lépni ennél. Csak egy éjszakai italozás után lépett tovább, mikor azt írta a főnöke férjének, hogy nagyon szívesen csatlakoznak kettejükhöz a hálószobájukban.

Ezután még egy hónapig flörtöltek, miután találkozott is kettesben az alkalmazott nő és a főnök férje.

A nő azt mesélte a podcastben, nagyon ideges volt, nemcsak azért mert úgy 16-18 évvel idősebb a férfi, hanem mert nem is igazán ismerte a férfit, csak abból, amint a felettese mesélt róla, meg ami a kettejük közötti üzenetekből lejött neki róla.

A nő eleinte ragaszkodott ahhoz, hogy nem alakulhat ki közöttük affér, de csak nem így lett, „teljes értékű” kapcsolattá vált, ami a mai napig tart és megpróbálnak legalább hetente egyszer találkozni.

„Nagyon zavaros a helyzet” ismeri el a nő, akinek szintén van párkapcsolata, és szintén van gyereke is. Ugyanakkor azt reméli, egyszer övé lesz a főnöke férje. Abban állapodtak meg, hogy addig nem lépnek tovább, míg a gyerekeik nem érik el a 18 éves kort. Ez a férfi esetében még hat évet jelent, az övében viszont még 14 évet, mert a gyereke még csak 4 éves.