Nem fizette ki randipartnere vacsoráját egy férfi, mert nem látta olyan szépnek a nőt, mint a fotókon

Óriási online vitát generált egy 28 éves férfi, aki azért nem volt hajlandó kifizetni a randipartnere vacsoráját, mert úgy gondolta, hogy a nő a valóságban nem annyira szép, mint a fotóin.

Átverve érezte magát egy fiatal férfi egy randin, ezért úgy döntött, hogy bár ő hívta meg vacsorázni 26 éves partnerét, csak a saját fogyasztását fizeti ki az étteremben. A történetét egy online fórumra is megírta, ahol hatalmas vitát generált – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A férfi leírja, a 26 éves nővel egy randiappon keresztül ismerkedett meg. Hamarosan el is hívta a nőt vacsorázni, ám az étterembe érve nagyot csalódott. Azt írja, a nő annyira durván szerkesztett fotókat használt, hogy a valóságban szinte meg sem ismerte. Szerinte, míg a nő az összes képén vékonynak és fittnek látszott, a valóságban sokkal testesebb volt.

A férfi becsapottnak érezte magát, de nem akarta nyilvánosan megszégyeníteni a nőt, ezért leült és megvacsorázott vele. Azt elismeri, hogy jót beszélgettek, de fizikailag nem vonzódott a nőhöz, ezért úgy érezte, jogos, ha csak a saját vacsoráját fizeti ki, a nőét viszont nem.

A randi után a férfi dühös hangvételű üzeneteket kapott a nőtől, aki nem csak azt rótta fel neki, hogy soha nem fordult még elő vele, hogy egy férfi ne fizette volna ki a teljes számlát, de azt is, hogy egyetlen bókot sem kapott az este során.

A férfi úgy érzi, ő a tőle elvárható legkorrektebb módon viselkedett, mások azonban nem osztják a véleményét. Volt, aki azt írta, teljesen rendben van, ha az első randin mindkét fél a saját fogyasztását fizeti, de jobb ezt előre megbeszélni, más pedig hozzátette, az ilyen kellemetlenségek miatt érdemes az első randit inkább egy kávé és nem egy vacsora mellett megtartani.