Tornóczky Anita terhesen sem hagyja ki a Balaton Soundot

Több koncerten is járt az utóbbi időben, az AC/DC-t viszont már nem vállalja be.

Tornóczky Anita múlt héten jelentette be, hogy öt évnyi próbálkozás után első gyerekével várandós, párjával kisfiuk születik decemberben. Akkor azt mondta, szeretné maga mögött hagyni korábbi pörgős életvitelét, hogy születendő gyereke a lehető legnagyobb biztonságban legyen. „Hozzá képest minden más másodlagos lett. Ezért igyekeztem már a várandósságom elejétől fogva minden olyan faktort minimalizálni az életemben, ami negatív hatással lehetett volna rá” – mondta.

Az egykori műsorvezető a napokban Instagram-oldalán posztolt a jövő heti Balaton Soundról. A Zamárdiban megrendezett fesztiválról azt írta, amióta létezik, minden évben eltöltenek ott pár napot, és ez idén sem lesz másképp.

Az idei számomra kicsit más lesz, hisz’ egy babával a pocakomban minden más

– fogalmazott, hozzátéve: az előző évekhez képest „a mojitót felváltja az almafröccs, és éjjel két óra helyett minden bizonnyal 11-re otthon leszek”.

Tornóczky a Bors érdeklődésére elárulta, „a nagy meleg nem segít, de alapvetően jól érzem magam, nem gondolom, hogy ki kellene hagynom a Balaton Soundot”.

Nekünk Zamárdiban van egy házunk, és közel lakunk a bejárathoz, úgyhogy simán meg tudom tenni, hogy kimegyek másfél órára, utána pedig hazamegyek lepihenni. Öt percre lakunk onnan, ez belefér

– mondta a kismama, aki Coldplay és Sting koncerten is volt már, mióta várandós, de mint mondja, mindent azért nem vállal be.

Van jegyem AC/DC koncertre is, de oda nem fogok elmenni a közönség összetétele miatt, nehogy valaki véletlenül megüssön. Illetve a baba most már hall is, így egy keményebb rockkoncert lehet, hogy nyugtalanító lenne neki. Egy fesztiválon sokkal egyszerűbb a helyzet, ott el lehet dönteni, hogy milyen távolságra álljon az ember a színpadtól és le is lehet ülni. Ki fog derülni, hogy mennyire bírom, mert itthon már fél 10-kor elfáradok, délután is szoktam aludni, ott is fogok majd.

Kapcsolódó
Tornócky Anita megmutatta a terheshasát
Megköszönte a jókívánságokat, melyeket az elmúlt napokban kapott.
Címkék: tornóczky anita