A madari jótékonysági koncert szervezője a 24.hu-nak: Szandiék azóta sem jelentkeztek a pénz visszautalásával, nem hívtak, nem írtak

Felvidéken lépett volna föl az énekesnő.

Szandi múlt szombaton egy szlovákiai magyarlakta településen, Madaron adott volna koncertet egy jótékonysági eseményen, ám mikor férjével, Bogdán Csabával a helyszínre érkeztek, látták, hogy alig van ott valaki, így az énekesnő nem lépett színpadra.

Azt állították:

Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem

– mondta Szandi.

Lapunk fölkereste az Angyali Kezek nonprofit szervezetet, hogy többet megtudjunk a fellépés körüli történtekről.

Kérdéseinkre Kallós Daniela, a szervezet igazgatója azt meséli, nem Szandi-koncertről volt szó, hanem egy jótékonysági koncertsorozatról, ahol több énekes is fellépett, a hangtechnikával és a szervezés más részleteivel pedig a többi előadó elégedett volt.

A jelenlévők számával kapcsolatban azt meséli, 60 darab jegyet adtak el, az önkéntesek pedig 40-50 fős számban képviselték magukat a helyszínen, így Kallós szerint nem áll meg, amit Szandiék állítottak, hogy „összesen nyolc embert láttak a színpad előtt, illetve még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében”.

Szandi egy összekötőn keresztül volt beszervezve a fellépők közé. A szerződés Szandi és az összekötő között jött létre. Nekünk, a főszervezőknek Szandi valóban 1500 euróba került. Azzal, hogy nem lépett fel a megígért időben, egy óra kiesést okozott a programban.

Mint kiderült, a kiesést a Happy Hang-es Móré András és az FLM-es Hoffer Dániel töltötték ki, akik hamarabb álltak színpadra, hogy a közönség ne érezze meg Szandiék kiesését.

Kallós Daniela azt meséli, egyelőre nem történt megkeresés Szandi és Bogdán Csaba részéről arra vonatkozóan, hogy visszautalnák a kapott összeget, így kifejezvén támogatásukat a rászoruló családoknak.

Kijelenthetem, nem történt Szandiék felől érdeklődés, ahogy a médiában arról nyilatkoztak. Nem hívtak, nem írtak, nem jelentkeztek.

Angyali Kezek nonprofit szervezet
Kapcsolódó
Címkék: szandi