Borbás Marcsi: 25 éve voltam utoljára kozmetikusnál

Fodrászhoz és manikűröshöz sem jár, úgy véli: a kert a kézfejeket nem szépíti, a lelket viszont annál inkább.

Borbás Marcsi nemrég a Bestnek adott interjút, melyben az őrségi otthonáról is mesélt. Mint mondta, mivel a kertjében minden megterem, még sosem rendelt a házhoz ételt, az ottani alapanyagokból mindig össze tud ütni valamit.

Ami a kertje körüli munkákat illeti, a műsorvezető naponta órákat tölt a növényei gondozásával is rendezésével. A beszélgetés során arról is kérdezték, milyen sűrűn megy manikűröshöz, mire azt felelte, egyáltalán nem sem utóbbihoz, sem pedig fodrászhoz, habár már egy kicsit szeretne vágatni a haja hosszából.

Kozmetikusnál pedig huszonöt éve voltam utoljára, mert a saját arc- és kézkrémeimet használom. Nincs mese, a kert a kézfejeket nem szépíti. A lelket viszont annál inkább

– osztott meg a lappal Borbás, hozzátéve: továbbra is egyetért korábbi mondásával, miszerint „soha nem gondolta volna, hogy a legnagyobb tőkéje az életben az lesz, hogy a szülei megtanították az épeszű és egyszerű életre”.

Persze nem panaszkodom, de én nem anyagi értelemben vagyok gazdag ember. És szeretek így élni, el sem tudnám képzelni máshogyan.

Best
Címkék: borbás marcsi