Gálvölgyi János legutóbbi rossz élménye után eldöntötte, hogy nem ül többé repülőre

A tengerhez azért még szeretne egyszer eljutni életében.

Gálvölgyi János Heti Libazsír című műsor vendége volt, ahol egyebek mellett utazási szokásairól is mesélt. A színművész elmondta, ahogy idősödik, egyre nehezebben veszi rá magát arra, hogy messzire utazzon.

Ez is a »fiatalodás« jele, hogy az ember már nem nagyon utazik. Komplikált lett a repülés. Az most már megalázó, hogy leveszik a lábadat, belenéznek a hónod aljába, késik a gép 40 órát, el se indul, neked kell megtolnod… Nem, nem, nem! Egyszer még szeretnék életemben a tengerbe belemenni. Talán nyáron valahol itt a közelben találok egy tengert

– jegyezte meg viccesen az interjúban Gálvölgyi.

Mint mondta, szerencsére sok helyen járt élete során, utoljára a covid miatti lezárások előtt Dublinban, ahol az önálló estjét adta elő.

Rá egy hétre mondták be, hogy covid van, de mi már ott megkaptuk. És úgy nézett ki a gép, komolyan mondom… A friss hányástól kezdve, ahova beültettek… És ott ültünk két órán keresztül, mert vagy a pilótát nem találták, vagy ő nem találta a botkormányt. És köhögtek, tüsszögtek, prüszköltek, zsebkendők, minden… És akkor azt mondtam, hogy én nem

– osztotta meg a vele történteket, majd hozzátette: akkor döntötte el, hogy már csak saját kocsival utazik.

A színművész egy tavalyi nyilatkozatához hasonlóan most is említette, hogy a Balatonra azért nem tud menni, mert nem elég gazdag hozzá, de ismer olyan belföldi üdülőhelyet, ami közel van, van szauna és uszoda, ami neki bőven elég.

Kapcsolódó
Címkék: gálvölgyi jános