Erdélyi Mónika 20 kilót fogyott október óta

Bő fél éve kezdett életmódváltásba.

Erdélyi Mónika 15 évig küzdött túlsúllyal, nemrég azonban sikeres életmódváltásba kezdett, aminek az eredménye szemmel látható. A műsorvezető a szerdai Mokkában elmondta, sokat dolgozott azon, hogy lefogyjon, de közben nem érezte rosszul magát, nem kellett szigorú szabályokat betartania.

Bennem a folyamat alatt az fogalmazódott meg, hogy nem a küszködés az egyetlen út. Mert én küszködtem eleget nagyon sokféle dologgal, amik ideig-óráig hoztak is eredményt, tehát 8-10 kilóig el is jutottam, de onnan tovább nem. Úgy éreztem, hogy a szervezetemnek nem jó, ha kínzom, és ez befeszített

– fogalmazott Erdélyi, aki októberben kezdett el egy 12 hetes programot, aminek köszönhetően először 15 kilót adott le, mostanra pedig már összesen 20 kilótól szabadult meg.

Azt mondják, hogy 40-45-50 után nem lehet lefogyni. Nagyon sokszor hallom ezt. Hát, na! Talán mégis. Oké, kell hozzá egy kis önfegyelem, de nem kell mindent megvonni magadtól, nem szenvedsz

– mondta.

Erdélyi Mónika azt is megosztotta, hogy a műsorban viselt ruhája tizenöt évig állt a szekrényben, mielőtt újra elővette, korábban nem is gondolta volna, hogy az még egyszer valaha rá fog menni.

Sokkal nagyobb örömet okoz az, amit a tükörben látok, mint azok a kaják, amik korábban örömet okoztak. Most már azok nem okoznak örömet, mert tudom, hogy az hol fog landolni.

Címkék: erdélyi mónika