Sok bántást kap a trolloktól, mert 77 évesen is az alkatát kiemelő, szűk ruhákat visel

Nem foglalkozik a kommentelőkkel.

Nem illik ennyi idősen ilyen ruhákat hordani

– írják Candace Cimának a hozzászólók az Instagramon. A 77 éves nő előszeretettel visel szűk ruhákat, magassarkút, és ezen nem is kíván változtatni. Pedig ez még egy egész visszafogott megjegyzés, van olyan is, aki addig ment, hogy azt írta:

A férfiak kedvéért, akiknek látni kénytelenek téged az utcán, tudd, milyen ruhák illenek hozzád, és melyikek nem.

Más szerint 50 év felettieknek nem illik testhezálló ruhát viselniük.

Nagyon vonzó vagy, de ez a ruha nem való a megereszkedett testre vagy bőrre.

Nem is hallgat az ilyen kommentelőkre, sokkal inkább újabb és újabb posztokat rak ki, hogy inspiráljon más nőket is, szerinte elmúltak már azok az idők, mikor a nőknek előírták, hogy ahogy idősödnek, úgy egyre jobban el is kell a testüket fedniük.

Az embereknek olyan idejétmúlt véleményük van az életkornak megfelelő divatról, ennek meg kell változnia. Tökéletesen rendben van a ráncos bőr 77 évesen, egyáltalán nincs miért szégyenkeznem.

– nyilatkozta a Mirror cikke szerint Todaynek adott interjúban. Néha úgy visszakérdezne a kommentelőknek, hogy esetleg az arcát ne takarja-e el, hiszen ott is vannak ráncai.

Cima 2019-ben indította útjának a közösségi oldalait, mikor arra lett figyelmes, milyen kevés életkor-pozitív influenszer van. Instagram- és TikTok-oldalán öltözködési- és divattanácsokat ad más nőknek.