„Nem posztoltam azonnal, hogy Gál Petrának 36 évesen megkérték a kezét” – indiai párja eljegyezte a Fókusz műsorvezetőjét

Keveset szerepel a közösségi médiában, így a lánykérést sem verte nagy dobra.

Gál Petrával, a Fókusz műsorvezetőjével az rtl.hu készített videós interjút, ami során a tévés a magánéletéről is beszélt. Mint kiderült, már jegyben járnak indiai származású párjával, csak eddig nem kürtölték világgá a közösségi oldalakon.

„Nem Instagramon élem az életemet, és én erre nagyon oda is figyelek. A közösségi médiás jelenlétemet nagyon leszűkítettem, igyekszem nem használni túl sokat, és inkább a saját valóságomban élni, a munkámmal és a hírekkel foglalkozni, nem pedig megmutogatni, hogy éppen hogyan keltünk fel, mit csinálunk, mi a problémánk. Néhány képet azért feltöltök, mert sokat utaztunk, és vannak élményeink, amik esetleg másoknak is tetszenek, de azt, hogy éppen hol tart a kapcsolatunk, nem nagyon szívesen mutatom meg.

Nyilván vannak mérföldkövek már a kapcsolatunkban, nagyon szép kis ékszerem van most már egy jó ideje. Erről sem úgy gondoltam, hogy amikor megtörtént, akkor én azt azonnal posztoljam a közösségi oldalamra, és akkor várom a lájkokat, hogy mindenki mennyire örül, hogy a Gál Petrának 36 évesen valaki megkérte a kezét… Ez így egyáltalán nincs a fejemben.

Persze, aki észrevette, annak elmondom, és szívesen beszélek erről, de ez pont ennyi” – mondta el Gál Petra, majd arról is beszélt, okoz bonyolult helyzeteket, hogy vőlegényével nem egy az anyanyelvük, de ő ezeket izgalmasnak találja. Otthon angolul kommunikálnak, amiből néha vannak nézeteltéréseik, de ezeket mindig meg tudják beszélni. Folyamatosan tanulnak egymás kultúrájáról, és családot is szeretnének alapítani.

Januárban a Reggeli egyik adását is Gál Petra vezette:

Kapcsolódó
Címkék: gál petra