Cápák között: Moldován András kiviharzott a stúdióból

Nem értett egyet a többiekkel az orvos-biológiai innovációt illetően.

Juhász Csaba és Gábri Gabriella egy biológiai folyékony kötszert mutattak be a Cápák között befektetőinek a műsor vasárnapi részében. Mint mondták, a szer „15 perc alatt, három fújással nyolcvan százalékra tűnteti el a sérüléseket, szteroidok és antihisztaminok nélkül”, és „általában háromszor-hatszor gyorsabb sebgyógyulást biztosít a jelenlegi protokollokhoz képest”. Amikor a klinikai tesztelésről kérdezték őket, Juhász arról beszélt: évek óta dolgoznak a készítményen, amiből 2500 darabot osztottak már ki ingyenesen, hogy visszajelzéseket gyűjtsenek róla, valamint hogy állategészségügyi szempontból törzskönyvezett gyógyszerkészítménynek minősül.

Moldován András végig hitetlenkedve hallgatta az orvos-biológiai innovációról szóló pitchet, majd mikor kiderült számára, hogy hatszáz vegyület van a készítményben, úgy határozott, nem támogatja a projektet.

Gábri Gabriella ezután elmondta, a termék kész van, piaci bevezetés előtt állnak, ehhez van szükségük pénzügyi erőforrásra, pontosabban másfél millió euróra, amiért cserébe 20% részesedést ajánlanak fel. A cápák között kisebb vita alakult ki, aminek leghangosabb résztvevője Moldován András volt.

Miért hisszük ezt el? Hát, ez az óvodában nem megy át. Azért, mert kilenc éve csinálok hülyeséget, attól jó? Kilenc év alatt senki nem igazolta ennek a terméknek a létezését, senki nem adott rá jobbat, mint egy gyógyhatású készítmény

fakadt ki az üzletember, majd így folytatta:

Most fellelkesítettük az összes vajákos asszonyt a világon, hogy keverjen valami francot, amit emberek kenjenek magukra és higgyék el, hogy meggyógyulnak. Ezt ne higgyük el bemondásra! Azért, mert egy vadidegen ember, akit sose láttam idáig azt mondja, hogy ez jó.

A többiek látszólag más állásponton voltak, Balogh Levente például azt mondta, elhiszi, amit hallott a szerről. Erre Moldován bejelentette:

Én kimegyek. Ha te ezt elhiszed, Levi, kimegyek. Ez nem létezik! Felnőtt emberek vagyunk, akiknek gyerekei vannak, nem hihetjük el, hogy valami, amit a sebemre fújok, begyógyítja, anélkül, hogy annak bármilyen hivatalos validációja lenne.

Miután Moldován elhagyta a stúdiót, Balogh sok sikert kívánt a párosnak, de ő sem szállt be az üzletbe, ahogy a többiek is mind kiszálltak.

Az előző adásban is volt konfliktus, arról az esetről alábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó