Cápák között: Orbók Ilona és Moldován András kiabálva szólalkoztak össze

Nem jutottak egyetértésre a stúdióban.

A Cápák között legutóbbi adásában Gecse Márton is szerencsét próbált: robotikai cégének fejlesztéséhez 300 millió forintot kért a befektetőktől, amiért cserébe 10 százalék részesedést kínált fel.

Az ajánlatra három cápa is lecsapott: Lakatos István jelezte, hogy őt az 50 százalékos tulajdonrész érdekelné, mire Balogh Levente azzal állt elő, hogy ő 20 százalékot kérne a 300 millió forintos befektetésért. Az üzlet iránt Orbók Ilona is érdeklődött, aki a 300 milliójáért 15 százalékot szeretett volna kérni, osztalékelsőbbséggel.

Miután mindezek elhangzottak, Moldován András kifejtette, hogy szerinte egyedül Balogh Levente ajánlata nevezhető valódi ajánlatnak, a másik kettő inkább fikció. Amíg Gecse kiment telefonálni, Moldován tovább vitte a gondolatmenetét, mire Orbók Ilona jelezte, hogy bármennyire is jónak gondolja Balogh ajánlatát, az övét nem kellett volna „lefikáznia”.

A stúdióban ezt követően egy kisebb vita is kialakult a cápák között, melynek során Moldován azt mondta, szerinte Orbók üzleti ajánlata komolytalan és alpári volt.

Gecse a visszatérése után közölte, hogy Balogh Levente ajánlatát szeretné elfogadni, amihez a többi cápa gratulált is. Miután viszont a vállalkozó elhagyta a stúdiót, a kockázatvállalást illetően ismét heves szóváltás bontakozott ki Moldován és Orbók között, akik végül nem is jutottak megegyezésre.