Ismét Vilmos herceg lett az év legszexibb kopasz férfija

A brit trónörökös egy év kihagyás után szerezte vissza a megtisztelő címet Vin Dieseltől.

Ahogy az elmúlt pár évben megszokhattuk, a Reboot nevű SEO-ügynökség az internetes keresések tüzetes átvizsgálása után idén is jelentkezett a Világ legszexibb kopasz férfija listával. A lista élére Marie Claire angolnyelvű honlapjának beszámolója szerint a megtisztelő címet 2020-ban és 2021-ben is a díjat elnyerő, tavaly azonban csak második helyen végző Vilmos walesi herceg került.

A brit trónörökös a cím elnyerésével visszaszerezte a koronát a 2022-es év legszexibb kopasz férfijának kikiáltott Vin Dieseltől, de az élbolyban olyan híres kopaszok is megtalálhatók, mint Jason Statham, Samuel L. Jackson, vagy a magát az utóbbi időben erősen kipattintó Amazon-vezér Jeff Bezos.

A lista alapját az egyes kopasz hírességekkel kapcsolatos internetes keresések adták, de a végső sorrend kialakításakor a magasságukat, a nettó vagyonukat, valamint olyan külső jegyeket is figyelembe vettek, hogy mennyire felel meg a szexi kopaszok megjelenése az aranymetszés szabályainak, és mennyire veri vissza a kopasz fejük a fényt.

Sőt, idén már a kopasz férfiak bársonyos hangját is igyekeztek valahogy belekalkulálni a mérésbe.

A Világ legszexibb kopasz férfija 2023 lista első 10 helyezettjei a következők:

  1. Vilmos herceg,
  2. Vin Diesel,
  3. Jason Statham,
  4. Samuel L. Jackson,
  5. Jeff Bezos,
  6. Michael Jordan,
  7. Dwayne Johnson,
  8. Shemar Moore,
  9. Shaquille O’Neal,
  10. Terry Crews.