Lakatos Levente is készült a Sztárboxra, másfél hónapnyi edzés után lépett vissza a versenytől

Nem érezte magáénak a sportot.

Lakatos Levente nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tartott kérdezz-feleleket a követőivel. Egyikük arra volt kíváncsi, sokat gondolkodott-e az író, hogy elfogadja-e a felkérést a hamarosan induló Farm VIP-ra, mellyel kapcsolatban Lakatos elárulta, hogy a reality előtt egy egészen más jellegű műsorra készült.

A beköltözés előtt nem sokkal került képbe a projekt. Előtte egy másik műsorba, a Sztárboxra készültem. Attól aztán 1,5 hónap edzés után visszaléptem, nem éreztem magaménak a sportot

– írta válaszában, hozzátéve: a reality világát közelebbinek érezte magához, és írói tapasztalatszerzés céljából is mindenképpen szerette volna kipróbálni magát egy ilyen jellegű műsorban.

Lakatos a Farm VIP-val kapcsolatban egy másik kérdést is kapott, amelyre hosszan válaszolt. Követője arról érdeklődött, hogy „amikor elfogadta a felkérést, nem volt-e szempont nála, hogy propagandatévéről van szó?”.

Semmi sem fekete vagy fehér. Ha csak olyan emberekkel kommunikálnék, akikkel mindenben azonos véleményen vagyok, nagyon magányos lennék. És unalmas is lenne az élet. Ez a munkára is igaz. Én egy szórakoztató műsorban szerepelek, ami a TV2-n fut, és aminek kardinális kérdése egymás elfogadása. Senki nem kérte vagy kötelez arra, hogy kibújjak a bőrömből és tartsam magamban a véleményemet. Vagy hogy mondjuk változtassak a podcastem tartalmain. Ha lett volna ilyen elvárás, egészen biztosan nemet mondok. Innentől kezdve elfogadom, hogy másoknak különböző kérdésekben ellentétes a véleménye – hiszen ők is elfogadják, hogy másképpen gondolkozom

zárta le a témát.

Kapcsolódó