Tóth Gabi elárulta, mit kíván üzenni Papp Máté Bencével közös táncukkal a TV2 stúdiójából

Egyik nap Krausz Gábor üzen a táncával, a másik nap Tóth Gabi a zenéjével.

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában Tóth Gabi előadja nemrég megjelent, Átkozott nyár című dalát. Az éneklésen túl táncolni is fog, amiben a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence lesz a partnere.

A Borsnak engedett betekintést a vasárnapi produkcióba, elmondva, mit kíván üzenni kettejük produkciójával:

„Az Átkozott nyár egy nagyon érzelmes dal, ami bemutatja a múltat, ami történt, de emellett a jelent is, ami egy boldog kezdet, egy boldog új időszak. A táncunkban is ezt szeretnénk megjeleníteni. A produkció betekintést enged abba, amiben voltam és abba is, amiben most vagyok. A küzdelmek, a padlóról felállás, majd a harmónia, ami mindenkinek jár. A dallal és a tánccal azoknak is szeretnék üzenni, akik voltak már hasonló helyzetben”.

Tóth Gabi a napokban először nyilatkozott Krausz Gáborral történt szakításáról:

Az emberek felültek egy valótlan gyűlölethullámra, és egy olyan képet alkottak rólam, amit néztem, hogy hol vagyok én ebben? Nekem ehhez semmi közöm. Nincs köze a valósághoz! (…) Nem aláztam meg senkit. Jóban vagyok a Gáborral, tisztességesen megbeszéltük a dolgainkat, és neveljük közösen a kislányunkat. Az a legfontosabb, hogy a kislányom ebből azt lássa, hogy van egy szerető édesapja és egy szerető édesanyja.

Kapcsolódó