Ázsia Expressz: Alekosz a barátnőjét hibáztatta, amiért nem sikerült légyottot egyeztetnie a szállásadójával

A görög azt kérte Varsányi Rékától, írja be a fordítóprogramba, hogy ők ketten csak testvérek.

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában Alekosz morcosan indult neki a napnak, sérelmezte ugyanis, hogy bár állítása szerint az éjjel az egyik szállásadójuk nyitott lett volna a közeledésére, Varsányi Réka nem volt partner abban, hogy a nővel esetleg közelebbről is megismerkedhessenek.

Azt kérdezte a nő, hogy mi együtt vagyunk-e a Rékával. Nem vagyunk, csak néha. Ő ezt nem tudja. Mondtam neki, hogy nagyon szép nő, fölkeltettem az érdeklődését. Nem tudom mi lesz itt, de jól alakulnak a dolgok. Most a fordítóba írd meg neki, hogy mi nem vagyunk együtt. Sőt, inkább azt írd, hogy testvérek vagyunk, ez a legbiztosabb

– mondta az este folyamán az asztalnál Alekosz, mire Varsányi jelezte, hogy esze ágában sincs részt venni a tervében.

– Ha akarsz valamit, akkor szerezd meg magadnak, hát bocsánat. Nehogy már még én asszisztáljak, hogy te szexelni tudjál!
– Benne volt a csaj. Csak a te beleegyezésedre várt, mert nem tudta, milyen viszonyban vagyunk

– hangzott másnap a szóváltás.

Alekosz később kijelentette, Varsányi mindent tönkretett a tervével kapcsolatosan, utóbbi viszont erre azt felelte, büszkén vállalja a dolgot, és bízik abban, hogy mivel a vagyonőr frusztrált, agresszívan vág majd neki a feladatoknak.

Ami kettejük nyitott kapcsolatát illeti, Varsányi egy külön interjúban úgy fogalmazott, olyannak szereti Alekoszt, amilyen, de bántja, hogy a görög nem akar monogám viszonyban létezni mellette.