A Nagy Ő: Bettina és Edina egymásnak estek, utóbbi végül sírva vonult el

A többi jelölt vegyesen fogadta az érveléseket.

A Nagy Ő egyik korábbi adásában hallhatták a nézők, ahogyan Bettina egy balatoni hajókázás alkalmával előadta Jákob Zoltánnak a Titanic betétdalát. A műkörmösként dolgozó nő produkciója a többi jelöltnek nem tetszett túlzottan, Edina például azt mondta, Varga Irén jutott eszébe az előadásról, utóbbi ugyanis szintén elénekelte már sajátos formában Céline Dion slágerét.

Bettina, aki korábban a barátnőjének hitte Edinát, a legutóbbi részben értesült arról, mit mondott róla a nő, így számon is kérte a kastélyban. A cukrász hamar védekezni kezdett, mondván, ő nem úgy fogalmazott, hogy Bettina olyan, mint Varga Irén, csupán a produkciójáról jutott eszébe a médiaszemélyiség.

A nézeteltérés végül kiabálós veszekedésbe torkollott.

Annyira undorító egy nő vagy amúgy. Komolyan mondom neked. A stílus nagyon messze áll tőled. Én érvelek, te meg támadsz egy undorító stílusban!

jelentette ki Bettina, a kiabálás hangjára pedig a többi jelölt is felbukkant a szobában.

A szóváltásnak végül Virág vetett véget, hangsúlyozva, ha tovább folytatják, elmondja Jákob Zoltánnak, hogy nem viselkednek úri nőkként.

Bettina és szimpatizánsai végül tovább álltak, Edina pedig sírva fakadt. Később a lépcsőfordulóba vonult ki, hogy kiönthesse a lelkét Viviennek, továbbra is zokogva.

Így sajnáltatja magát. Még jó, hogy mondtam neked, hogy nézzük meg a színésznőnek a második felvonását. Ott van, saját szemeddel láthatod!

mondta Vanda Edinának a folyosón, majd ki is nevette pityergő vetélytársukat.

Kapcsolódó