Russell Brand a háttérhatalomnak tulajdonítja az ellene szóló vádakat

Először szólalt meg nyilvánosan Russell Brand azóta, hogy négy nő is megvádolta nemi erőszakkal és szexuális zaklatással.

Először szólalt meg nyilvánosan Russell Brand azóta, hogy négy nő is megvádolta nemi erőszakkal és szexuális zaklatással. A közösségi médiában pénteken közzétett videóban a humorista megköszönte a követők támogatását és azt, hogy „megkérdőjelezték az információkat, amelyeket kaptak”. A Sunday Times és a Channel 4 Dispatches című műsorának együttműködése eredményeként a múlt hétvégén jelent meg Brandről egy leleplező riport, melynek állításait Brand még a vádak nyilvánosságra kerülése előtt tagadta, mondván, hogy kapcsolatai mindig közös beleegyezésen alapultak.

A színész és humorista a pénteken közzétett háromperces videóban nem foglalkozott közvetlenül a vádakkal, de állításokat tett a „médiában jelenlévő korrupcióról és cenzúráról”, valamint a „háttérhatalom és a nagy cégek összejátszásáról”. Brand azt mondta, hogy hétfőn egy hosszabb videót fog közzétenni a Rumble videóstreaming oldalon, írja a BBC.

A héten hosszabb cikkben is foglalkoztunk a humorista-médiaszemélyiségből konteófüggő, dezinformációt és álhíreket terjesztő szabadsághőssé lett Russell Brand sötét oldalával.

Kapcsolódó
Évtizedek óta nyílt titok, hogy nincsenek tőle biztonságban a nők – miért csak most bukhat meg Russell Brand?
Eddig jól jövedelmező imidzs volt a botrányhős-lét, most azonban Russell Brand a teljes bukás felé halad, miközben állítja: összehangolt támadás folyik ellene, mint Az Igazság letéteményese ellen.