Cserbenhagyásos gázolásáról készült felvételt posztolt egy OnlyFans-modell

Két éve történt az eset; a walesi nő az ittas vezetés problémájára szeretné felhívni a figyelmet.

2021 május 30 – a nap, amit Finley Taylor soha nem fog elfelejteni.

Az OnlyFans oldalra erotikus tartalmakat gyártó modell azon a bizonyos napon cserbenhagyásos gázolás áldozata lett. Bele is halhatott volna, hiszen 64 kilométer per órás sebességgel közlekedett az autó, amely elütötte. Ehhez képest, a csodával határos módon a legkomolyabb sérülése „csak” az volt, hogy 15 öltéssel kellett a lábát összevarrni.

A nő most, két évvel az eset után a Twitteren megmutatta mindenkinek a balesetről készült felvételt, hogy felhívja a figyelmet az ittas vezetés problémájára.

Azon a bizonyos napon Taylor és férje, Eddie kutyát sétáltatott városukban, a walesi Ammanfordban. Aztán a semmiből jött az autó.

A Daily Mail idézi Taylort, aki elmesélte, hogy nagyjából a nullával egyenlő az esélye annak, hogy az ember túlél egy ilyen balesetet:

Olyan ütközés volt, amilyet még soha életemben nem éreztem, olyan volt, mintha egy hatalmas ökölcsapás érte volna.

Azt mondja, annyira elviselhetetlen fájdalmat érzett, hogy a bámészkodó / segítségére érkező emberektől azt kérte, öljék meg. Főleg, hogy a mentők és a rendőrök sem voltak a helyzet magaslatán: Taylort este 8 körül ütötte el az autó, de állítása szerint éjfélig a baleset helyszínén feküdt.

A rendőrök pedig közölték vele, nem készült az esetről felvétel, így később neki kellett utánajárnia, és kiderítette, hogy egy kocsma biztonsági kamerája rögzítette a gázolást.

A sofőr, Emily Down 2021 nyarán állt bíróság elé. 153 font pénzbírság (alig több mint 60 ezer forint) befizetésére kötelezték, és 28 hónapra eltiltották a vezetéstől. A balesetben vétkes nő elismerte, hogy

ittasan vezetett, jogosítvány nélkül, és hogy segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Az esetről készült felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.