„Az iskolában nem akarnak cikibe lenni” – Jákob Zoltán lányai nem szeretik a drága dolgokat

Egy luxusutazásra azért elmentek az apjukkal.

Jákob Zoltán nemrég óceánjárós utazáson járt két kamasz lányával, élményeikről a Mokkában mesélt. A beszélgetés során a költségek is szóba jöttek. Orosz Barbara műsorvezető azt kérdezte a milliárdostól, lányai bármit megkaphatnak-e nyaralás alatt, amire vágynak.

Nem. Azért nem, mert egyrészt ők nem akarják. Másrészt ha márkás dologról van szó, főleg nem akarják, mert az iskolában nem akarnak cikibe lenni

– árulta el a következő Nagy Ő. Később arról beszélt, bár ételek terén nem szokták visszafogni magukat, lányai a drága ételeket sem szeretik.

Mint mondta, előfordult már, hogy gyerekei valami olyasmit szerettek volna, aminek nem voltak tisztában az árával.

Beszélgettünk a nagyobbik lányommal, hogy ha majd jogosítványa lesz, milyen autók tetszenek neki, első autónak milyet szeretne. Azt mondta, neki a G-Mercik nagyon tetszenek. Mondtam, hogy első autónak azt biztos, hogy nem. Lehet, hogy az még a márkás ruhánál is cikibb lenne, ha ezzel érkezne az iskolába. Ő nem fogja fel, hogy ez mennyibe kerül, csak hogy a barátainak tetszik, és neki is tetszik.

Jákob Zoltán úgy fogalmazott, gyerekei talán azért nem olyan anyagiasok, mert amikor születtek, „még kicsit voltam csak gazdag, még benne volt a zsigereimben, hogy spórolni kell”.

Próbálom elrontani őket, de nem sikerül

– mondta nevetve az üzletember.

Címkék: jákob zoltán