Buta hiba volt – mondta a nő, aki férfinak álcázta magát, hogy szexelhessen egy másik fiatal nővel

Az áldozat anyja kezdett gyanakodni, miután a fiatalok együtt voltak már egy ideje, de az udvarló nem volt hajlandó levenni a csuklyáját.

Nagy-Britanniában azzal vádolnak egy nőt, hogy férfinak adta ki magát még 2021-ben, annak érdekében, hogy elcsábítsa azt a fiatal lányt, akivel le akart feküdni – írja a Metro.

A lap szerint a 21 éves Georgia Bilham a George Parry álnevet használva férkőzött a 19 éves áldozata közelébe. Férfi ruhákba öltözött, csuklyát viselt, elváltoztatta a hangját, amikor pedig a nő társaságában volt, állítólag levette annak szemüvegét, hogy ne fedezze fel, hogy valami nem stimmel. Nem is ő volt az, aki gyanakodni kezdett, hanem az édesanyja. Vallomásában a nő később azt mondta, hogy a lánya már korábban említette neki, hogy megismerkedett egy fiúval, aki szerinte szociális szorongással küzd, ezért nem veszi le soha a csuklyáját. A fiatalok azonban már „együtt voltak” egy ideje, de a csuklya továbbra is a helyén maradt, amit az anya nagyon furcsált. Hát még amikor megkérdezte a lányát, hogy intim dolgok is történtek-e már köztük, mire a lány azt felelte, hogy igen, de a csuklya ugyanúgy fenn maradt. De voltak egyéb jelek is, például, amikor megtalálták nála a Georgia névre kiállított bankkártyát. Ekkor rakták össze, hogy George igazából Georgia. Ahogy az anya mondta, a lánya teljesen összetört, amikor megtudta az igazságot, depressziós lett, sokáig enni és aludni is képtelen volt.

A dologból végül rendőrségi ügy lett. Az eljárás során Georgia felolvasta a vallomását, melyben azt írta, óriási, buta hiba volt, hogy férfinak adta ki magát, nagyon sajnálja, amit tett és állítása szerint véget akart vetni ennek az egésznek, de képtelen volt rá. Leírta továbbá azt is, hogy a történteknek némiképp ő is az áldozatául esett, mivel korábban eszébe sem jutott, hogy fiúsan öltözzön, a szerep azonban egy idő után teljesen eluralkodott rajta.

Georgia Bilhamet kilenc rendbeli szexuális zaklatással és nyolc rendbeli zaklatással vádolják.