Családi vállalkozás: anyja és öccse is segíti az Onlyfans-modellt

Annyira bejött nekik, hogy már az anya is beszállt a bizniszbe.

A korábbi balerina, Yaela Vonk 2019-ben indította el a felnőtt tartalmakat tartalmazó OnlyFans-oldalát, de nem egyedül, anyja és testvére segítségével. Anyja, Bibi Brook eleinte a fotók elkészítésében segített neki.

Az elején nagyon nehéz volt, mert mindig a tökéletességre törekszem a munkámban. A felelősségem egy részét át kellett adnom, így már sokkal több szabadságom van, szóval boldog vagyok

– nyilatkozta a 39 éves Vonk a Mirror szerint. Hozzátette anyja nem volt jó fotós, ezért ma már az adminisztratív feladatokat látja el.

Eleinte sokat kritizáltam, de gyorsan tanul, ma már jobban tudja csinálni, mint én

– mondta a 62 éves anyjáról, akinek fizetést is ad a munkájáért. Öccse, Bas pedig abban segít neki, hogy visszaköveti a követőit, hogy így interakcióba tudjon lépni velük.

Szoktunk rajta nevetni, hogy olyan az egész, mint egy kis családi vállalkozás.

Vonk apja eleinte nem örült az effajta karriernek, de mára kibékült vele, amíg lánya boldog, ő is.

A vállalkozás annyira bejött nekik, hogy az anya is csatlakozott 2020-ban az OnlyFansre, és noha nem keres vele annyit, mint lánya, aki közel 13 millió forintnyi összeget kaszál a hajlékony testét bemutató képeivel, azért ő is hazavisz havi csaknem 800 ezer forintot, ami háromszor annyi, mint a korábbi részmunkaidős állásából származó bevétele.

Ennek ellenére, és a rajongóik bármennyire is kérik őket, nem hajlandóak együtt 18+-os felvételeket készíteni, azzal átlépnék a határt, vélik. A maximum a közös fehérneműs képek és videók, miközben főznek.