Brad Pitt-tel vagy Ben Affleckkel jobb a szex? – Gwyneth Paltrow válaszolt

Neki ugyanis mindkettőt volt alkalma kipróbálni.

Gwyneth Paltrow igencsak bensőséges részleteket osztott meg korábbi kapcsolatairól a Call Her Daddy podcast kedden megjelent új adásában. A színésznő bővebben két exéről, Brad Pittről és Ben Affleckről mesélt, akikkel a kilencvenes években járt együtt.

Mint mondta, Pitt-tel a Hetedik című film forgatásán találkoztak, és „nagy szerelem volt első látásra”. Kapcsolatuk gyorsan haladt, az eljegyzésre is sor került, de végül még azelőtt elváltak útjaik, hogy megtették volna a következő nagy lépést.

Utólag visszagondolva nagyon sokat kellett még fejlődnöm. Sok szempontból nem igazán váltam önmagammá egészen 40 éves koromig. Mindenkinek meg akartam felelni. Nem is igazán tudtam, hogyan hallgassak a saját ösztöneimre, és hogyan cselekedjek ösztönösen

idézi Paltrow-t az ET Online.

Ennek ellenére a színésznő felidézte, hogy „teljesen összetört a szívem, amikor szakítottunk”.

Abban az időben ez volt a helyes döntés, de nagyon nehéz volt

– emlékezett vissza, hozzátéve, hogy a mai napig meleg szívvel gondol Pittre. „Ő egy nagyszerű pasi. Csodálatos, nagyon szeretem” – mondta.

A műsorban Paltrow a házigazda felvetésére egy játékot is játszott, aminek Brad vagy Ben? volt a címe. Ebben a sztárnak el kellett döntenie, melyik volt párjára igazak az adott állítások. Olyan kérdésekben hasonlította össze az exeit például, hogy

Mint kiderült, Paltrow szerint mindketten jól csókolnak, és amikor arról volt szó, hogy kivel jobb a szex, a választás „nagyon nehéz volt”.

Braddel nagyon erős volt köztünk a kémia, olyan, mint életed szerelmével. Ben pedig technikailag kiváló volt

– fogalmazott Gwyneth Paltrow.

Még egy játékra sort kerítettek, amiben a vendégnek döntenie kellett, hogy Pitt, Affleck és ex-férje, Chris Martin közül melyikükkel feküdne le újra, melyikükhöz menne feleségül és melyiküket ölné meg. Ami a házasságot illeti, Paltrow egyértelműen kijelentette, hogy Martint választaná, és kedvesen hozzátette: „Bármikor újra megtenném.”

Azzal kapcsolatban, hogy kivel szeretkezne még egyszer, úgy nyilatkozott, hogy „Azt hiszem, Braddel”, így nyilvánvalóan Affleckre maradt a harmadik kiosztásra váró opció. „Ben, ó igen, az Isten áldja meg” – mondta nevetve Paltrow.