Jótékonykodni akart, végül elsírta magát a brit tiktokker

Senki sem hagyta, hogy kifizethesse bevásárlásukat.

Egy brit influenszer TikTokon osztott meg egy videót, ahol könnyek közt mutatja be balul elsült jótékonykodási kísérletét – írja az Insider.

Amelia Goldsmith azzal a nemes céllal indult egy közeli bevásárlóközpont felé, hogy ott egy szerencsés vásárlót kiválasztva kifizethesse annak az aznapi bevásárlását.

Goldsmith először még reményekkel telve egy férfihez lépett oda, aki azonnal visszautasította ajánlatát, miközben a tiktokker szerint dühösnek tűnt. A Londonban élő nő ezután több vásárlónál is próbálkozott, de hasonló reakciókat kapott. Végül Goldsmith tésztákat és szószokat vásárolt, melyeket a Sainsbury’s áruház fog rászorulók számára elküldeni.

@millyg_fit in hindsight i can see why people can react differently to this, but my intentions were purely to brighten up someones day💕 i’m still super happy with what I ended up doing and i’ll do more of it for sure #storytime #vlog #makesomeonesday #foodshop ♬ Dandelions Ruth B - CIMON PAWRET

A videó alatti hozzászólók szerint a megkérdezett embereket talán az frusztrálhatta, hogy a tiktokker videóra akarta venni cselekedetét, valamint egy jómódúbb környéken próbált jótékonykodni, ahol valószínűleg kínosnak érezték volna elfogadni az ajánlatát.

Goldsmith eleinte kissé ideges lett, és abban bízott, nem fognak rá csodabogárként tekinteni mások, de összességében büszke magára: elárulta, hogy ezt nagy kihívásként élte meg, ugyanis nehézséget jelentenek számára a szociális interakciók.