A Nagy Ő: Metta és Bogi a műsor után is barátok maradtak

A tavalyi évadban mindketten Árpa Attila szívéért versengtek.

A Nagy Ő tavalyi évadában Árpa Attila kereste a szerelmet, a jelöltjei között volt Metta és Bogi is: a színész az egyik rózsaceremónia alkalmával arra kérte a műsorban összebarátkozó nőket, hogy beszéljék meg egymás között, melyikük menjen haza. Bogi ezt hallva zokogni kezdett, Metta igyekezett nyugtatni, így Árpa levette a vállukról terhet, és utóbbit küldte haza. Végül Timit választotta a műsor végén, de nem maradtak együtt.

A színész A Nagy Ő forgatásakor a Pepe című sorozathoz is felvett egy jelenetet, amiben Mettával szerepeltek együtt, csókolóztak is. A sorozat szóban forgó epizódja hamarosan látható lesz a TV2-n, ennek apropójából a Blikk kereste fel Mettát, aki elmondta, hogyan érezte magát a forgatáson.

Nagy megtiszteltetés volt Mucsi Zoltánnal találkozni, és a forgatást is imádtam. Kamerák között érzem igazán jól magam, ezért örömmel vállaltam az epizódszerepet. Attila az elején jelezte, hogy nincs trükközés, színpadi helyett igazi csókkal zárjuk le a jelenetünket, amit én egyáltalán nem bántam

– mondta a Blikknek Metta, aki elárulta: Bogival máig barátok.

Rossz érzés volt, amikor Attila nem adott rózsát, de az idő minden emléket megszépített. Ráadásul ott van Bogi, akivel a mai napig tartjuk a kapcsolatot, a személyében pedig igazi barátra leltem. Így, ha a szerelmet nem is, egy hasonlóan értékes kincset kaptam a műsortól.

Árpa egykori jelöltje hozzátette, A Nagy Ő élete legnagyobb kalandja volt, a színészt pedig szeretetreméltó, kedves embernek tartja, és örömmel meginna vele egy kávét, ha véletlenül összefutnának valahol.

Kapcsolódó
A Nagy Ő: Újabb jelöltjét küldte haza Árpa Attila
Miután kiosztott három rózsát, Bogi és Metta között kellett döntenie, először arra kérte őket, beszéljék meg egymás között ők, melyikük menjen haza.