Egy sorsjegynek köszönhetően, közel hatvan évvel az esküvő után mehet el nászútra egy házaspár

Egy benzinkutas tanácsára vett néhány kaparós sorsjegyet egy 79 éves férfi. Tekintélyes összeget nyert, így majdnem hatvan évvel az esküvőjük után, végre elmehet nászútra a feleségével.

Némi harapnivalóért ugrott be egy benzinkút üzletébe egy 79 éves férfi a marylandi Somerset megyében. Bár soha nem szokott sorsjegyet venni, a pénztáros ezúttal rábeszélte – írja az Insider.

„Jól van, csak nyerőket adjon” – mondta a háborús veterán a pénztárosnak és vett néhány 5 dolláros kaparós sorsjegyet. Ahogy kapargatni kezdett és rájött, hogy nyert, egyre izgatottabb lett, pedig eleinte azt hitte, csak 50 dollár üti a markát. Amikor rájött, hogy a nyereménye 50 ezer dollár (közel 18 millió forintot) nem hitt a szemének. Amikor azonban visszavitte a szelvényt az üzletbe, a kasszás megerősítette az összeget.

A férfi nem árulta el rögtön a feleségének, hogy mekkora összeget nyert, mert meg akarta lepni az asszonyt. Az idős házaspár, akik közel 58 éve házasodtak össze, végre elmehetnek nászútra, amit eddig nem tehettek meg.

A nászút után a nyereményből a házaspár kiegyenlít néhány számlát, a maradék összeget pedig befektetik majd valamibe.