Levágta mutatóujját, hogy úgy nézzen ki, mint egy földönkívüli ördög

A tetoválóművész férfi testének 98%-át már átváltoztatta.

Nem hétköznapi megjelenésének köszönhetően a világ egyik leginkább átváltoztatott külsejű apukája bejelentette legújabb átalakulását, miszerint levágta mutatóujját, hogy egy földönkívüli ördögre hasonlítson.

A Marcelo „B-Boy” De Souza Ribeiro nevű tetoválóművész állítása szerint már külsejének 98%-át átalakította: az egész testét beborító színes tetoválásai mellett fémfogai vannak, bőrimplantátuma és hasított nyelve.

Becslések szerint az évek során 29 ezer fontot (nagyjából 13 millió forint) költött átalakulásaira és 1500 tetoválásra, azon célból, hogy úgy nézzen ki, mint egy idegen bolygóról származó gonosz teremtmény.

Már kutattam a világban fellelhető testmódosítások után, és abból, amit láttam, még senki nem készített hasonlót.

– idézi a Daily Mail a kétgyermekes brazil apukától, aki legunikálisabb újításának megcsonkított mutatóujját tartja.

A B-Boy művésznéven futó férfi két hétig készült a beavatkozásra, ami szerinte zökkenőmentesen zajlott, és ha értékelnie kellene fájdalmát egy skálán, tízből hat pontot adna rá.

@marcelo.bboy 🤣🤣🤣😇👽#marcelobboy #bbb23 #arte #breakdance #danilogentili #dance #instagram #tiktok #famosostiktok #eyeballtattoo #tiktok_india #famososdainternet #memestiktok #tiktokuni #QueriaSerAbelha #TheTownSquad ♬ som original - Pica-Pau