Szamár a színpadon, síró Jamie Lee Curtis, Lady Gaga feneke – a legjobb képek az Oscar-díjátadóról

Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradó éjszaka zajlott a 95. Oscar-díjátadó. Bár az előző évvel ellentétben idén minden nyugodtan zajlott, mégse mondhatnánk feledhetőnek. Egy képgalériában össze is gyűjtöttük, hogy miért.
Emma McIntyre / Getty Images - Sofia Carson, amerikai színésznő, az Utódok Evie-je a díjátadón.
Robert Gauthier / Los Angeles Times / Getty Images - Jamie Lee Curtis a legjobb női mellékszereplő díjával a Minden, mindenhol, mindenkor című filmért, a 95. Oscar-díjátadón 2023. március 12-én.
Getty Images - Jimmy Kimmel a díjátadó házigazdája Jenny-vel a szamárral A sziget szellemei című filmből.
Mike Coppola / Getty Images - Tems ruhája miatt elég sok kritikát kapott: aki mögötte ült, semmit sem látott az estből.
Patrick T. Fallon / AFP - James Friend operatőr átveszi a legjobb operatőr díjat a Nyugaton a helyzet változatlan című filmért.
Emma McIntyre / Getty Images - Lady Gaga a vörös szőnyegen.
Emma McIntyre / Getty Images - Cate Blanchettet a legjobb női főszereplő díjára jelölték a Tár című filmben nyújtott alakításáért.
Robert Gauthier / Los Angeles Times / Getty Images - Michelle Yeoh a legjobb női főszereplő kategória idei győztese és egyben az első ázsiai nő, aki Oscar-szobrot birtokolhat.
Getty Images - Rihanna a fellépése előtt.
Richard Harbaugh / A.M.P.A.S. / Getty Images - Florence Pugh, a Women Talking legjobb adaptált forgatókönyvének győztese, Sarah Polley és Andrew Garfield a színfalak mögött.
Kevin Winter / Getty Images - Táncosok adják elő a Naatu Naatu című művet az RRR-ből a színpadon, ami végül elnyerte a legjobb betétdalért járó szobrot.
Getty Images - Az An Irish Goodbye kapta a legjobb élőszereplős rövidfilmnek járó Oscart.
Myung J. Chun / Los Angeles Times / Getty Images - Lady Gaga fellépése a Dolby Színházban a 95. Oscar-gálán.
Emma McIntyre / Getty Images - Danai Gurira a Fekete Párduc-sorozat egyik szereplője.
Richard Harbaugh / A.M.P.A.S. / Getty Images - A Fekete Párduc - Wakanda, légy áldott című film elhozta a legjobb jelmeztervezőnek járó díjat, amit Ruth E. Carter vehetett át, ezzel megszerezve A Fekete Párduc-sorozatok és a Marvel második szobrát.
Myung J. Chun / Los Angeles Times / Getty - A Minden, mindenhol, mindenkor szereplői ünneplik Paul Rogerst, amint átveszi a filmvágásért járó díjat a 95. Oscar-gálán.
Kevin Winter / Getty Images - Brendan Fraser átveszi a legjobb színésznek járó díjat a A bálna című filmért nyújtott alakításáért.
Kevin Winter / Getty Images - A Minden, mindenhol, mindenkor szereplői és stábja átveszi a legjobb film díját, ezzel összesen 7 díjat nyertek a díjátadón.
Michael Buckner / Variety / Getty Images - Michelle Yeoh és Brendan Fraser.