Salma Hayek ódzkodott a házasságtól, annak idején a családja rángatta el a bíróságra, hogy hozzámenjen a férjéhez

Nem bánta meg, hogy igent mondott.

Salma Hayek és férje, François-Henri Pinault Valentin-napon ünneplik a házassági évfordulójukat, ám mint kiderült, a színésznőnek annak idején fogalma sem volt róla, hogy a szerelmesek napján megy férjhez.

Egyfajta közbenjárás volt. Nem hiszem, hogy valaha is elmeséltem volna ezt a történetet. Egyszerűen elvittek a bíróságra. A szüleim, a bátyám, mindannyian összefogtak ellenem. Fóbiám volt a házassággal kapcsolatban

mondta a Glamournak Hayek, aki akkor úgy érezte, nincs más választása, mint végigcsinálni az esküvőt.

Ideges voltam. Utána ebédelni mentünk a szülei házába. Az anyósom, aki a legeslegjobb vendéglátó a világon, már az ebédet csinálta. Nem volt más választásom.

A színésznő korábban két alkalommal is visszautasította a kezét megkérő Pinault-t, harmadjára viszont elfogadta tőle a gyűrűt. Mint mondta, a házasságra ezzel igent mondott, de 2009 februárjában még nem akart oltár elé állni. Ennek ellenére a a papírok aláírása után örömmel vette tudomásul, hogy nincsenek benne negatív gondolatok, az év áprilisában pedig a szeretteik előtt, egy nagyobb ceremónián is kimondták egymásnak a boldogító igent a férjével.

Címkék: salma hayek