Kutyagumival és forró vízzel öntötte le egy nő egy másik autóját egy parkolóhely miatt

Forrásban lévő vízzel kevert kutyaürülékkel öntötték le egy nő autóját az ausztráliai Queenslandben. Az undorító támadást egy parkolási vita váltotta ki.

A queenslandi Natalie Mayers azt mondja, nemcsak iszonyúan összemocskolták az autóját, de a forró víztől megrepedt és eldeformálódott a tetőablaka is. A 39 éves nő egy TikTok-videóban mesélte el a történetét – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Mayers azt mondja, december 19-én volt az első munkanapja a szülési szabadsága után. Egy munkahelyéhez közeli utcában állt meg, ahol reggel 9-től délután 5-ig szabadon lehet parkolni. Amikor visszament a kocsijához, már messziről látta, hogy valaki néz befelé az autó ablakán.

Rosszat sejtett, ezért elővette a telefonját és videózni kezdett.
Mielőtt Mayers odaért, az idegen egy vödörből valamit az autójára borított. A nő elsőre csak annyit látott, hogy a kocsi teteje gőzölög, aztán közelebbről látta, hogy a jármű csupa mocsok.

@truerebelheartcoaching The first one got deleted at 80k views so will try again... do I seem abusive to you? That's what it got removed for 🤷‍♀️🤦‍♀️ #cardamage #car #foryoupage #foryou #fyp #karensgoingwild #karensgonewild #karensoftiktok #karens #karen ♬ original sound - Natalie Mayers

Mayers autójára forrásban lévő vízbe kevert kutyaürüléket borított az a nő, aki a parkolóhely melletti házban él. Először tagadott, de amikor Mayers közölte vele, hogy videóra vette, mindent elismert.

A nő azt mondta, elege van abból, hogy nap közben idegenek autóival telik meg az utca, ezért kirakott egy táblát a kertkapujára, melyben kéri, hogy ne parkoljanak a háza elé. Szerinte, mivel Mayers ennek ellenére a ház elé parkolt, megérdemli, amit kapott.

Meyers azt mondja, úgy állt meg, hogy a tábla nem a sofőrülés mellett volt, ezért észre sem vette. Azt pedig hajmeresztőnek tartja, hogy a nő a jelek szerint, összegyűjtött egy vödörnyi ürüléket, vagyis vélhetően felkészült egy ilyen esetre.

Mayers azt mondja, értesítette a rendőrséget, de eddig semmi sem történt. Miután a videója elterjedt, többen jelezték neki, hogy felismerték a helyszínt és szívesen segítenek neki bosszút állni, de ő mindenkit óva intett attól, hogy bármit tegyenek a nő ellen.